Biografie

DJ Nico, die eigenlijk Niek Holen (2002) heet, is een echte allround DJ. Middels zijn creativiteit en aanstekelijke enthousiasme weet hij zelfs de meest verstokte ‘barhanger’ in een mum van tijd op de dansvloer te krijgen. Zijn aangeboren gevoel voor de juiste afwisseling tussen muziekstijlen gaat hand in hand met creatieve overgangen, waarbij hij de microfoon gebruikt om mensen te entertainen en de muziekbeleving te versterken! Bij DJ Nico staat het publiek altijd op 1.

In de winter van 2022/2023 maakte DJ Nico voor het eerst zijn opwachting in Gerlos, Oostenrijk. In zowel Cin-Cin Partykeller als Cin-Cin, één van de populairste après-ski bars van de Alpen, ging het dak eraf. Op Koningsdag 2023 gingen alle Groningse voeten van de vloer tijdens zijn spetterende show op de Vismarkt. Maar ook op kleinere locaties is DJ Nico inmiddels een bekend gezicht. Naast optredens voor het grote publiek op festivals en in feesttenten is hij veelvuldig te vinden op bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Door de vlotte overgangen tussen de muziekstijlen weet DJ Nico iedere doelgroep aan te spreken.

Van kinds af aan is DJ Nico bezig met één ding: draaien als DJ op feesten en evenementen. Waar vriendjes aan het rondrennen waren, stond hij aandachtig de DJ’s te bestuderen. Dat was wat hij later ook wilde! Hij kocht van zijn zakgeld een DJ set en begon zijn eerste ervaringen op te doen tijdens feestjes en verjaardagen van familie en kennissen. Daar legde hij de basis voor waar hij nu staat. En bovenal, de basis om zijn droom te verwezenlijken: zijn publiek een geweldige dag of avond bezorgen!

Wil jij ook de garantie op een spetterende avond? Met meer dan 150 optredens per jaar heeft DJ Nico de ervaring om een succes te maken van jullie feest!

Photo 13-modified
nl_NLNederlands
Scroll naar boven